Tisztelt látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam Rácz Krisztián vagyok a Mér-Szoft Kft ügyvezetője. Jómagam több mint két évtizede foglalkozom mérlegek mérlegrendszerek fejlesztésével kivitelezésével. Fontosnak tartom, hogy minőségi termékeket szállítsunk partnereink számára. Úgy tűnik ez a filozófia meghozza gyümölcsét, hiszen folyamatosan tudunk fejlődni köszönhető a sok megrendelésnek és a visszatérő ügyfeleknek. Egyre több ügyfelünk és viszonteladó partnerünk van az országban és most már a határon túl is, és ez a létszám egyre bővül. A termékkínálatunk folyamatosan bővítjük, és büszkék vagyunk arra hogy az ügyfeleink rendkívül rövid határidővel tudjuk kiszolgálni.

A cég 2011-ben (a korábban alapított egyéni vállalkozás utódjaként) lett bejegyeztetve. Még ebben az évben Microsoft hivatalos partner lett cégünk. Ennek köszönhetően azóta is a legmodernebb fejlesztőeszközökkel készülnek szoftvereink, hiszen ennek köszönhetően az elsők között kapjuk meg az új fejlesztésű eszközöket.

A cég életében a 2013-as év meghatározó volt, ugyanis ISO9001:2008 minőségbiztosítási szabványt vezettünk be, és sikeres auditon esett át cégünk. Az auditot az SGS Magyarország végezte. Ugyanebben az évben saját mérlegcsaládot alkottunk, melyre meg is kaptuk a típusvizsgálati tanúsítványt a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hatóságtól.

Az egyik fő beszállítónk már évek óta Európa egyik legnagyobb mérleggyártó cége az olasz Dini Argeo srl, a teljes termékkínálatuk megtalálható cégünknél. Folyamatos a kapcsolat a két cég között, így napra készek vagyunk a termék kínálatból, és a termék támogatás terén.

A mérlegek mellett szoftver fejlesztéssel is foglalkozik cégünk. Portfóliónkban több dobozos szoftver is megtalálható, de emellett vállalkozunk egyedi igények alapján elkészített szoftver fejlesztésére is.

Mivel termékkínálatunk folyamatosan bővül, próbáljuk naprakészen tartani honlapunkat. Amennyiben valamely információt nem talál honlapunkon, kérem lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken.

Mér-Szoft Kft
6800, Hódmezővásárhely
Botond u. 10.
Tel: +36705398342
email: merszoft@merszoft.hu