Tisztelt látogató!

Legújabb 2017 replika Audemars Piguet kedvenc Shin


A Royal Oak indult 1972-ben, ez volt az első luxus karóra kezeljük rozsdamentes acél, valamint a kézműves Pontosan lengyel és a dekoráció, amelyek úgy néznek ki, mint egy nemesfém. Segítségével acélgyártás száraz volt, nagyon kockázatos, de végül kiderült, hogy nagy sikert aratott. Az innováció indult ez új és rendkívül kreatív. Ezt nevezhetjük egy új fejezetet Audemars Piguet replika, mely során ez a fajta karóra, klasszikus és atipikus feltárt nagy mélységben anyagok: platina, szén, fürgén, bronz, gumi, kerámia, titán, tantál, stb ...

Kalandos és ambiciózus, a 2017-es Royal Oak vezet a fényűző óragyártási vissza a rendkívüli kiadás, és ez fog nyerni sokkal inkább hihetetlen díjat. Most az ikon Audemars Piguet replika megszegi a szabályokat újra visszatér erre luxuskarórák teszi az legprimitívebb anyaga: sárga arany, a közös jelvénye elpusztíthatatlan szépség, az energia és a fény. Mivel az ember először megtanulta, hogyan kell bontani a földről, sárga arany nem csak szimbolizált hatalom és gazdagság. Évszázadokon legtöbb alkímiai mágia óra van annak melegét, örök ölelésben.

Az új Royal Oak öröknaptár ünnepli időtlen varázsa sárga arany kombinálásával ez a legromantikusabb és elegáns komplikáció.
A Grande Tapisserie díszített tárcsák - egy finom mintázat háromdimenziós terek - az elegáns karóra megmutatja nekünk a pontos naptári időmérő, amelyet adott hely büszkesége: nap, hónap, nap jelennek meg kilenc, délben és 03:00. A szökőév jelek, márka replika órák Audemars Pigeut 1955 az első alkalommal bevezetett modern design, ízlelöbimbóknak délben. Csillagászati ​​hold találja helyezze hat órakor, a héten az év jelenik meg a tárcsa külső fejezet gyűrű, hozzátéve, még egy réteg időmérés.

Része a biztatása, hogy ezen új tervek Jacqueline Dimier 1984 a 279 darabot, hogy az eredeti dob, 229 volt pazarul tokozású sárga arany. Helyet az örökös szépség, sárga arany, a önfelhúzós karóra új kaliberű 5134 teljes mértékben látható a vakító bizonyítási világoskék esetben vissza, de a meleg, természetes ragyogása értékes aranyat hoztak teljesen előtérbe. Calibre 5134 alapul elődje; azonban bővült tökéletesen illeszkedik a frissített 41mm eset méretét.
Tel:
Fax.: +3652
email: